The light is gone
|
11 Dec 2011, 00:53
|||
|
|||
Intra in scena Diana SUPER-CRITICATOAREAAA =)) Și o iau de la început!
Viata mea nu valoreaza nimic pentru nimeni. nu suna destul de masculin. Nimeni nu da un ban pe viata mea. e mult mai bine. Cum am putut sa ma indragostesc de cineva dintr-o alta gasca? Ei bine, acesta este doar inceputul a miilor de probleme care ma inconjoara mereu. Asta-i doar o mica parte din tona de probleme care ma inconjoara. Apropo, baietii nu prea folosesc interjectii & co. Cum mi-a zis mie si Ginny, nu ma refer la "hei coae ce faci" ci la exemplul de aici. Sunt un criminal si nu multi stiu asta, dar intotdeauna trebuie sa fug de realitate, caci a mea nu este una mult prea frumoasa, ca sa spun asa. Adrenalina .. da, sunt plin de aventuri in prezent si imi place stilul meu de viata. Nu imi pasa de ce cred ceilalti despre mine, doar .. o persoana. E o singura persoana a carei pareri imi pasa.Alexandra - iar ea .. probabil ca nici macar nu m-a observat. Cum sa fac sa ii atrag atentia? E la fel de rea ca mine, deci nu o pot impresiona prin asta. Va trebui doar sa astept o ocazie perfecta de a o aborda. Niciodata nu se stie ce iti rezerva destinul. Al meu nu este deloc unul luminos, dar tind sa sper spre ceva mai bun. APOI. Cand deja iti manjesti mainile, nu mai e cale de intoarcere. Asa mi-au zis multi, o gramada de persoane ce oricum mi-s indiferente mi-au tot repetat asta, iar eu ca niciodata nu ascult, poate pentru ca asa am fost invatata. Privindu-mi reflexia in oglinda mare a camerei uriase a cladirii in care ma aflu, realizez ca poate in acea oglinda e blocata fata linistita, cuminte, naiva din trecut. Cateodata imi doresc sa o eliberez, sa o aduc in corpul meu, sa indragesc din nou personalitatea ce le aducea parintilor fericire. Numele de Angel este o jignire asupra Dumnezeului in care oricum eu nu cred. Sunt un demon, un demon cu chip angelesc ce spre mirarea mea a ajuns sa iubeasca. NEXT PART IS COMING TOMORROW, IS OBOSITA RAU. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Light and darkness perfectly! | Ellena R. Howard | 25 | 5,446 |
23 Oct 2011, 12:30 Last Post: Ellena R. Howard |