Come Closer
|
11 Dec 2011, 05:20
|||
|
|||
Valentino o studiaza indeaproape pe domnisoara si ii spune pe un ton rece celuilalt Viperin sa se care. Apoi isi intoarce privirea catre Claire si un zambet ii apare pe fata. Ceea ce Claire nu stia e ca acesta o considera extrem de atragatoare. Era ceva la ea.... special ... poate parul ei roscat sau firea ei provocatoare... poate modul in care ii placea sa spuna lucrurilor pe nume si tenacitatea acesteia... energia ei si oarecum atitudinea de fata rea. La antrenamentele calduroase de vara aproape ca nu se putea concentra cand o vedea... dar totul ramasese o simpla fantezie in mintea acestuia. Desi de fel ii facea placere sa cucereasca fete... niciodata nu a facut primul pas in cazul lui Claire. Poate ca era o atacanta extrem de valoroasa si nu vroia sa pericliteze starea echipei..sau poate de frica sa nu fie refuzat...fiind constient ca alte fete imediat se lasau cucerite de vrajeala tipica " Ai mei au 2 conace pe malul marii si mi-am luat ultima matura aparuta" ... Claire cu siguranta era diferita. Orgolios de fel Valentino nu si-a asumat acest risc. Si daca totul ar fi evoluat intr-o relatie stabila? Cu siguranta nu asta e genul lui. Nu ii plac dulcegariile si stresul unei relatii. Se complica aiurea lucrurile. De asta relatia loc a ramas una platonica cel mult...
"Buna frumoaso." ii spune Valentino in timp ce o priveste provocator in ochi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Come Closer - by Claire Standish - 11 Dec 2011, 04:54
RE: Come Closer - by Valentino Gaunt - 11 Dec 2011, 05:20
RE: Come Closer - by Claire Standish - 11 Dec 2011, 05:50
RE: Come Closer - by Valentino Gaunt - 12 Dec 2011, 01:13
RE: Come Closer - by Claire Standish - 12 Dec 2011, 01:39
RE: Come Closer - by Valentino Gaunt - 12 Dec 2011, 02:06
RE: Come Closer - by Claire Standish - 12 Dec 2011, 02:57