O vacanta de iarna perfecta
|
11 Dec 2011, 12:39
(This post was last modified: 11 Dec 2011, 12:40 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Casa familiei Potter,era decorata in stil de sarbatoare.Era superba,instalatia ce se afla pe casa stralucea puternic,iar in curte se afla un om de zapada facut tot din instalatie colorata.
Julieta si sora ei se imbracara si se aranjara fiecare cu cate o rochie.Julieta isi puse rochia de la Valentino,si bijuteriile primite de la mama ei http://www.divercitycafe.ro/wp-content/u...rosu-1.jpg Dupa ce terminara de aranjat casa cu totul,mai ramanea sa vina oaspetii . Un ciocanit se auzi la usa,Julieta cobora repede zicandu-i soimitei: -Deschid eu,sunt sigura ca e Valentino! zise cercetasa entuziasmata.Si iata ca spusele ei fura adevarate. Cobora repede scarile incrucisate ale conacului,si deschise usa. Valentino ii aparu in fata cu un cadou.Ea il deschise repede,si o bratara cu diamante ce stralucea ii aparu in fata. -E minunata! zise cercetasa.Multumesc,si il saruta usor pe Valentino pe buze. Isi puse bratara care ii venea perfect cu rochia,si il pofti inauntru. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O vacanta de iarna perfecta - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 13:40
RE: O vacanta de iarna perfecta - by Valentino Gaunt - 11 Dec 2011, 05:37
RE: O vacanta de iarna perfecta - by Rio Black - 11 Dec 2011, 09:47
RE: O vacanta de iarna perfecta - by Julieta D. Thibault - 11 Dec 2011, 12:39
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O mica vacanta | Evelina R. Potter | 1 | 1,142 |