First way to Hogwarts
|
11 Dec 2011, 16:36
|||
|
|||
Oftase , privind trista adidasii rosiatici pe care ii purta , si se juca cu un siret alb , ce iesise din acestia .
"Eliza eu .. da . Sunt o printesa , asta am fost de cand m-am nascut si voi ramane pana cand voi muri si voi parasi aceasta lume . Eu , nu sunt tocmai o printesa de pe aceasta planeta ci de pe ... alta . Sunt din cu totul alt loc . Iti amintesti cum vorbeam in aceasta dimineata ? Ce cuvinte foloseam si mai ales ce limba . Si accentul pe deasupra . Nu era deloc pamantean , ceea ce e si adevarat . La inceput , nici nu m-am gandit ca voi da peste cineva si ca voi fi nevoita astfel sa imi schimb limba , dar cand ai aparut tu , mi-ai deschis mintea . Din pacate , nu stiu motivul pentru care am fost amandoua prinse acum si aici , dar crede-ma , cel care a facut-o , va pati multe , si cu siguranta din partea mea . Ma ierti ? " intrebase Claire , privindu-si prietena , cu doi ochi violeti , imploratori . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|