All I need is you
|
11 Dec 2011, 19:44
|||
|
|||
"Hopa , " spusese viperina , vazand boxele pe langa aparat . "Ahm , pai , eu una ma gandeam la curatenie , dar mai intai , sa avem putin lumina pe aici..adica ceva mai mult . " La terminarea frazei , isi concentrase atentia asupra dorintei sale , si , in scurt timp , toata camera , desi foarte larga , devenise foarte luminata de peste o mie de candele , ce zburau agale , la cativa metrii deasupra lor .
"Asa mai vii de acasa . " Zambise incantata de izbanda ei si isi intoarse privirea spre Rosalie , care nu intelegea ce trebuia sa faca . "Sincera sa fiu , nici eu , dar , poate vom gasi ceva interesant pe aici . Nu ar fi minunat sa punem toate cartile intr-un loc , toate hainele in altul , toate obiectele pretioase intr-un colt si tot asa ?Eu una zic ca da si ... " isi scosese bagheta din buzunarul robei , indreptand-o cu varful spre o gramada mare de obiecte , ce stateau unele pe altele , pregatite sa cada ca o avalansa la podea . Le ridicase in aer , apoi le dusese intr-o parte , lasand in urma lor o dara mare de praf . "Mda..cu exceptia asta , " murmurase viperina pentru sine . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|