First way to Hogwarts
|
11 Dec 2011, 21:42
|||
|
|||
"Lasa-ma Eliza , il cunosc pe acest tip . Este..din acelasi loc cu mine . Ce cauti aici ? "
"Am venit pentru tine . Sa te aduc spre lumea noastra . Lumea din care apartii ," raspunsese barbatul imediat . "Si daca nu doresc ? " Intrebarea lui Claire ramasese in aer , fara ca nimeni sa ii raspunda . Facuse cativa pasi , apoi ii facuse cu capul Elizei semn , pentru a face si ea acelasi lucru . Intrasera amandoua in compartiment si inchisera usa dupa ea . "Nu poti spune nu domnita .Trebuie sa vii cu noi din ordinu.." "Al cui ordin ? " sarise fata , privindu-l nervoasa . "Ce ordin ? Ambii imparati au fost de acord ca eu sa plec . De ce vii tu acum ca felina care isi baga botul in carnea altuia , ca sa imi spui mie astfel de chestii . Uiti cu cine vorbesti . " Barbatul palise , apoi isi aplecase capul . "Stii ce inseamna asta ? Sti ce act ai facut ? M-ai ranit , si cu atat mai mult pe Eliza . Stii ce rau iti pot face eu , ca printesa ? Stii ? Atunci , pleaca de aici si sa nu te mai vad in veci . " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|