First way to Hogwarts
|
11 Dec 2011, 21:47
|||
|
|||
"Nu Claire . Nu inca .. vreau si eu cateva nelamuriri . Unu la mana , " spusese viperina ,aratand pe degete numerele . "De ce m-ai rapit si pe mine ? " Barbatul isi ridicase barbia , privind-o pe fata direct in ochi .
"M-ai vazut cand am luat-o . Nu doream ca tu sa vii dupa mine si sa imi faci cine stie ce , chiar daca nu ajungeai nicaieri . " Eliza se uitase la el buimaca . Nu isi amintea deloc momentul in care sa il fi vazut pe acel om . Daduse din umeri drept nepasare si mai ridicase un deget . "Doi , ce cauta acel dementor in tren ? De unde l-ai luat ? " "L-am gasit ratacind printr-o campie . Stiind care ii erau puterile , l-am luat , si astfel am facut un plan pentru rapirea printesei . " "Atunci..de ce l-ai asmutit impotriva mea..?" "Nu ti se pare logic domnisoara ? " Fara sa isi dea seama , trenul se pusese in miscare , barbatul clatinandu-se de cateva ori . "Claire ? Ce zici ? Ce facem cu el ? " intrebase fata , luandu-si privirea de la barbat . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|