First way to Hogwarts
|
11 Dec 2011, 22:01
|||
|
|||
Rasul calm al printesei se auzea ca o melodie in intreaga incapere , surprinzand-o pe viperina ce se uita la ea complet mirata .
"Oki..nu te uita asa la mine . Am senzatia ca vrei sa imi sari in gat si sa ma omori cu prima ocazie .Numai ca..sa fim serioase , de ce sa ne mai batem acum capul si cu Dementorul . Bine ca suntem noi doua vii si intregi ce mai . Acum vrei sa aflii ce e cu creatura aia care nu merita atentie . Si nu ... nu cred ca ar mai ataca pe cineva . Noi eram tintele , remember ? " continuase aceasta , fazand ca Liz voia sa comenteze . Fetei nu ii pasa deloc de ceea ce urma sa se intample . Tot ce isi dorea era sa doarma intr-un pat moale si cald .. "Abia astept sa ajungem la scoala ... " , spusese aceasta , incet , spre bufnita ei micuta , ce incepuse deja sa doarma lin pe umarul ei . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|