Masquerade
11 Dec 2011, 23:13 (This post was last modified: 11 Dec 2011, 23:14 by Lexie Stryder.)
  • Lexie se uita destul de mirata la cele doua fete care se transformau. Stiau ca sunt feline, se cunosteau de mai demult, insa nu le vazuse niciodata inainte intimpul transformarii.
    Era fascinant, frumos si magic. Viperinei i se intipari un zambet ingandurat pe fata.
    O privi mai atent pe Liz, care se vedea ca era frustrata si nervoasa. Aceasta din urma facu un pas, ca si cum ar fi verificat adac ne trageam din calea ei.
    Mi-am dat ochii peste cap si am pasit spre Liz, cu niste ochi cat cepele, insa care erau mirati, nu speriati.
    "Sa stii ca nu ma voi satura prea curand sa te pun sa faci asta," spuse, cu un raset ironic, fortat. "Deci, ce va aduca pe aici?"

Isi trecu privirea printre elevii din fata sa. Erau Liz, Aylee, si inca un baiat caruia inca nu ii stia numele.
    "Si care e numele tau?" intreba, cu ochii pe insigna stralucitoare, verde de pe roba neagra a viperinului.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Masquerade - by Jake Halken - 14 Nov 2011, 16:59
RE: Masquerade - by Aylee L. Lovel - 14 Nov 2011, 17:19
RE: Masquerade - by Eliza G. Blest - 14 Nov 2011, 20:39
RE: Masquerade - by Jake Halken - 15 Nov 2011, 16:04
RE: Masquerade - by Eliza G. Blest - 15 Nov 2011, 20:08
RE: Masquerade - by Lexie Stryder - 30 Nov 2011, 22:54
RE: Masquerade - by Aylee L. Lovel - 01 Dec 2011, 15:20
RE: Masquerade - by Eliza G. Blest - 01 Dec 2011, 15:32