Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's take some risks
13 Dec 2011, 20:43
Odette incepu sa respire mai repede pentru ca incepea sa ramana fara aer. Facu doi pasi spre mormant si simti un junghi in piept dar incerca sa nu o arate. Se dadu repede inapoi si durerea disparu.
-Plecam, spuse Odette simplu.
O lua la fuga cu Rose pe urmele ei si se oprira numai cand ajunsera cu mult in afara cimitirului. Odette se tranti mai mult de cat se aseza pe iarba moala de langa trotuar si isi acoperi fata cu mainile.
-Esti bine? o intreba pe Rose. Poate nu a fost o idee asa de buna sa venim aici. Ma intreb daca vom pati la fel si la fosta casa a familiei Gaunt.
Incepu sa se gandeasca la ce ar fi putut sa fie acolo in cimitir. Vraji de protectie sigur nu erau iar Odette putea sa jure ca vazuse pe cineva in timp ce se indreptau spre cimitir. Ceva nu era in regula; cineva era pe urmele lor.
-Rose, am o vaga banuiala ca cineva ne urmareste, daca ai putea sa stai aici cat verific de sus... incepu Odette in soapta dar Rosalie o intrerupse ridicand din sprancene. Odette chicoti dandu-si imediat seama care era problema. Cat timp nu ne-am mai vazut am invatat mult si am exersat si sunt un animag, hmm... un vultur, deci ce zici? aduaga Odette chicotind in continuare.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Let's take some risks - by Odette B. Malfoy - 13 Dec 2011, 20:43