Thread Closed 
i need somebody to save my immoral soul
13 Dec 2011, 22:11 (This post was last modified: 13 Dec 2011, 22:13 by Lexie Stryder.)
  • Lexie urca repede scarile conaculu, cu gandul la Jackie. O chemase aici de ceva timp, insa doar acum o lasase inima sa se ridica din pat.
    Isi freca cu spor ochii, in timp ce injura in gand vazand cat era ceasul.
    Mama, ce tarziu e. Probabil ca Jackie ma blestema pentru ca am lasat-o sa astepte atat.
    Se trezi in fata unei usi mari si negre. O deschise cu grija ca sa nu o strice si intra increzatoare in camera. Stia conacul ca pe propria palma.
    Ajunse intr-o camera destul de stramta, cu perdelele negre si roase de molii trase, nelasand noapte fioroasa sa isi arate dintii.
    In mijlocul ei se afla Morreen. Arata de parca nu mai mancase de ceva timp si nici nu se odihnise de vreo cinci zile. Avea fata trasa si ochii ii erau injectati.
    Lexie fugi spre ea, ingrijorata. Ii gasi bagheta la vreo doi metri de ea.
    "Doamne, Morry, esti bine?" intreba viperina, cu o voce ragusita."Arati ca naiba."
    De pe celalta parte a usii se auzi vocea cunoscuta a lui Jackie. Lexie dadu cu piciorul in ea, spargand-o, nemaipasandu-i de consecinte.
    "Jackie, scuze ca am intarziat ata de mult!" ii spuse ea viperinei care statea de cealalta parte a usii cu respiratia taiata. "Morry, vreau sa imi spui ce s-a intamplat, spuse ea, asezandu-se pe jos si luand-o cam brutal de mana. Poate ca exagera, insa data trecuta cand o vazuse pe Morreen, era fata fericita si cu un chip alb, cu buze pline si bucle blonde pe langa fata prea frumoasa.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i need somebody to save my immoral soul - by Lexie Stryder - 13 Dec 2011, 22:11