It's been a long time...
|
13 Dec 2011, 23:29
|||
|
|||
Andreea fusese surprinsa aparitia brusca a baiatului dar si mai surprinzator era faptul ca si el era de fapt un varcolac.Aceasta ii zambi si il cerceta atent cu privirea.I se parea ca-l cunoaste.Cei trei incepura sa se plimbe pe coridoarele castelului .Mike si India povesteau despre vremurile trecute iar Andreea tot incerca sa-si aduca aminte.De unde il stia pe Mike?
Brusc isi aminti ceva .Era vara si insorit si era la o masa in aer liber cu parintii ei si cu niste prieteni de-ai lor.Langa ea statea un baiat ce parea de varsta ei, era chiar Mike! Cei doi se saturara de povestile adultilor asa ca mersera langa un rau si se jucara toata ziua cu mingea.Se facuse in cele dn urma seara si Mark si parintii lui plecara, de atunci nu l-a mai vazut pe baiat. -Eu te cunosc, si tu ma cunosti.ii zise Andreea lui Mark -Si mie mi se parea ca te cunosc si mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama de unde.zise el zambind. La un moment dat de la capatul coridorului se auzeau pasi.Oare cine mai era treaz la ora aceea tarzie? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
It's been a long time... - by Isolde du Maurier - 06 Oct 2011, 14:56
RE: It's been a long time... - by Andreea Black - 08 Oct 2011, 20:30
RE: It's been a long time... - by Isolde du Maurier - 08 Oct 2011, 23:15
RE: It's been a long time... - by Andreea Black - 09 Oct 2011, 13:59
RE: It's been a long time... - by Andreea Black - 13 Dec 2011, 23:29
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |