What Hurts the Most
|
14 Dec 2011, 22:39
|||
|
|||
John incerca din rasputeri sa para mai puternic. De fiecare data cand o privea pe Bell realiza ca oarecum, o ranea. Fara sa vrea, bineinteles. Si ea simtea, probabil, ceea ce simtea si el de fiecare data cand o vedea pe Ronnie ranita. Aceea senzatie de gol in stomac, acel sentiment ingrozitor in momentul in care realiza ca nu o putea ajuta. Acea durere care il facea sa isi doreasca sa fi fost el ranit si nu ea. Ura gandul ca o facea pe Bell sa se simta asa... Nu vroia ca nimeni sa simta asta pentru el.
"Multumesc..." zise el, imbratisand-o si mangaiand-o usor pe spate. "E bine sa stiu ca am pe cineva caruia ii pasa cu adevarat. Dar... Uneori, mi-as dori sa nu iti pese. Sau, macar, sa iti pese mai putin. Nu vreau sa te stresezi cu mine sau sa te simti prost din cauza mea... Nu se merita sa suferi pentru cineva ca mine." Avea momente cand isi dorea enorm sa fi fost altcineva. Oricine, doar sa nu fie el. Oricine ar fi mai bun decat el, se gandea. Nu stia cand incepuse sa se urasca pe el insusi atat de mult, sau de ce o facea. Dar sentimentul il distrugea tot mai mult. Si era ceea ce il facea sa se poarte urat cu toti cei din jurul lui... Ceea ce facea sentimentul sa creasca si mai mult. "Uneori, habar n-am cum ma poti suporta..." spuse el, si rase sec, privind-o pe Bell putin confuz in ochi. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
What Hurts the Most - by John Miller - 07 Dec 2011, 23:13
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 08 Dec 2011, 15:12
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 12 Dec 2011, 22:46
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 15 Dec 2011, 16:25
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 29 Dec 2011, 20:28
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 11 Jan 2012, 21:22
RE: What Hurts the Most - by John Miller - 08 Dec 2011, 21:38
RE: What Hurts the Most - by John Miller - 14 Dec 2011, 22:39