Thread Closed 
You're running after something that will never be yours
15 Dec 2011, 16:40
  • Clatina usor din cap, intrebandu-se de ce toata lumea avea impresia ca indatoririle de Sefa de Casa ii ocupau marea majoritate a timpului. Bine, era ceva de muncit, insa ea nu avea de gand sa-si lase viata la o parte pentru asta. Si ea se cam saturase de la o bucata.
    - Nu, nu-mi ocupa chiar atat de mult timp, spuse ea, zambind. A fost ceva mai relaxata ultima perioada in cazul asta.
    Asta, desi nu putea zice ca in alte situatii a reusit sa stea degebea. Cateodata se intreba cum de reusea sa tina pasul cu viata ei, cu toata activitatea de la Castel; avea impresia ca timpul trecea pe langa ea si nu mai avea sansa sa faca tot ce si-a propus pentru anii pe care ii petrece la Hogwarts.
    Deodata, i se paru ca un sunet firav de pasi venind din fata sa. Ar fi putut fi doar o halucinatie de-a ei, dar totusi..
    - Ai auzit ceva? o intreba pe Tora, ca sa fie sigura.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're running after something that will never be yours - by Desiree Rose Goth - 15 Dec 2011, 16:40