|
17 Dec 2011, 18:30
(This post was last modified: 17 Dec 2011, 18:31 by Emily Swan.)
|
|
Emily Swan
|
RP Posts: 131
Casa: Astropufi
Galeoni: 400
|
|
- Jackie isi reveni din sperietura imediat ce Lexie propuse sa prinda persoana care isi batea joc de ele. Se incrunta, insa fata ii deveni imediat vicleana, zambind malitios.
Eliza avea dreptate, se pusese cu cine nu trebuia. Isi inchise si deschise palmele, ca si cum ar face exercitii de incalzire. Mintea ei incepu sa se alature celorlalte, sa gandeasca impreuna.
"Eu zic sa o luam de unde am venit. Cu siguranta ca a plecat din partea coridorului in care a aparut," spuse jackie, gandundu-se la posibilitati." Si apoi, am putea gasi un coridor, sau pasaj, care sa faca legatura cu partea cealalta, unde l-am vazut mai inainte. A ajuns acolo prea repede ca sa o ia pe coridoarele obisnuite ale castelului.
Viperina isi incrucisa bratele la piept, gandundu-se la detaliile a ceea ce vazuse cu putin inainte. Cu siguranta copilul intrase pe vreu pasaj ca sa ajunga in celalalt capat al coridorului. Si apoi, mai era intrebarea cum rasturnase vaza de cristal cand Lexie se afla la nici un metru departare.
Putea oare sa fi Aparut? Nu , nu se putea sa Apara sau sa Dispara la castel. Si in plus, ar fi auzit zgomotul, chiar daca si vaza s-a spart in acelasi timp.
Oare putea Peeves cel care le facuse festa? Sau o fantoma? Totusi, silueta pe care o vazusera era perfect clara, fara margini difuze si corp transparent, iar fantomele nu prea puteau sa puna pe ele un palton si un coif.
Viperina se gandea la toate, in timp ce inainta in intunericul coridorului.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Lost in the shadows - by Emily Swan - 17 Dec 2011, 18:30
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|