Thread Closed 
i need somebody to save my immoral soul
17 Dec 2011, 18:34
  • Morreen se uita la Jackie, fata care tocmai ii fusese prezentata. Ii zambi, amintindu-si ca o mai vazuse in Turnul Viperinilor, si abia acum isi amintea de ea.
    "Si eu sunt incantata, Jackie." ii spuse lui Jackie, privind-o cu amuzament. Se gandi ca doar cateva minute mai devreme saraca fata fusese traumatizata, nevoita sa afle toate faptele ei prostesti. Se intoarse spre Lexie, privind-o rautacios.
    "Dar nu este vina mea! Am aflat despre ei din greseala. Chiar daca le-am promis ca nu o sa spun cuiva despre ei, tot nu m-au crezut. In orice caz, iti multumesc ca te-ai avantat pana aici. Daca nu erai tu, probabil ca acum inca as mai stat inchisa in camera asta groaznica. In orice caz, ce faceai tu pe aici? Si tu?", intreba ea, privindu-le pe cele doua fete. Din cate stia ea, ele nu prea aveau ce cauta pe aici, insa era foarte probabil ca si ele sa fi gandit la fel.

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i need somebody to save my immoral soul - by Victor A. Olivier - 17 Dec 2011, 18:34