|
|
17 Dec 2011, 21:19
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- I se parea cel mai absurd lucru posibil; Rosalie parea la fel de confuza ca si ea, dar Chace nu se arata prea doritor sa le explice situatia. Secundele se scurgeau incet, aproape agonizant, tarandu-se prin nemurirea timpului.
"-Ma mir ca m-ai recunoscut, Bell" remarca el, dupa o pauza lunga; avea o nuanta accentuata de ironie in glas, lucru pe care tanara il remarca rapid. "Nu ma asteptam sa ai o memorie chiar atat de buna" continua Chace, cu aceeasi voce traganata. "Iar pe tine, Rosalie, nu am ajuns sa te cunosc - nici nu intentionam, daca nu veneai in seara asta cu Bell, ai de fata. A fost o pura intamplare ca am venit tocmai aici; casa ta a fost prima din imprejurimi, iar parintii nu sunt aici. Deci, scuzele de rigoare" sfarsi acesta.
Pufni usor, ridicandu-se si incepand sa mearga prin incaperea slab luminata; simtea cum gandurile i se aduna in minte si incep sa roiasca aproape dureros de repede. Nu mai intelegea nimic, desi probabil facea eforturi mari. De ce sa fure Chace un jurnal al unui director de la castel? Cu ce l-ar fi ajutat pe el asta? Nu gasea logica nicaieri.
"-Si da, Bells; asta e jurnalul Eoessei daca il cautai" murmura tanarul; remarca buzele pline, arcuite intr-un zambet plin de sarcasm. Se astepta sa nege, nu sa recunoasca faptul ca el era hotul; totusi, nu putea sa il judece inainte sa il cunoasca..prea bine. "Am nevoie de tine..sa imi raspunzi la niste intrebari; de asta te-am si adus aici, daca te intrebai ce treaba am cu tine" continua Chace.
Il privi derutata, incercand sa se gandeasca ce era in capul lui; chiar credea ca avea sa il ajute dupa ce o tinea acolo impotriva vointei sale si furase ceva de la Hogwarts? Se insela amarnic; si totusi, nu gasea o solutie pentru a iesi din asta. Nu gasea macar un raspuns la miile de intrebari pe care le avea; trebuia totusi sa inceapa cu ceva.
"-La ce iti trebuie jurnalul?" intreba Bells, privindu-l cu raceala.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Missing Diary - by Bell Evans - 17 Dec 2011, 21:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|