Perle...peste perle :))
|
19 Dec 2011, 00:50
|||
|
|||
![]() [Informatica] Parca era a doua oara cand profa ne dadea tema , si s-a trezit sa ne verifice la ea . Se uita , in ordinea alfabetica , la tema fiecarui elev .. si ii corecta cu rosul , enervandu-se tot mai mult. Suparata , vazand ca mai multi luasera doi , trecuse la catalog si incepuse sa strige pe fiecare . Ajunge la unul .. baiatul se ridica speriat in picioare si spune incet : "Doamna profesoara , stiti ca aseara eu..." Profa: " Stai jos ! 2 " [Chimie] Profu : "Tu ochila , esti atent la mine ? Sau te gandesti la Lenuta , tartacuta ? " Profu:"Te uiti la mine ca si cum ai vedea icoana Cuvioasei Paraschiva " Un coleg.."Moartea" Profu:"PEntru cei care nu au facut cifra 1 , va rog sa o retineti" Ajung eu nervoasa in clasa , vad ca colegii mei s-au mutat pe unde le-a trasnit , imi pun rapid lucrurile la "locul" meu si cand colo ma trezesc cu unul pe cap . Le iau si le arunc in alta parte , fara sa bag de seama un caiet ce statea pe banca , mai vine unul si imi zice ca acolo sta el . Mai mare dragul . Iau un scaun , ma pun la o banca , intra proful in clasa , trantesc furioasa caietele pe banca , una dupa alta si imi zice profu : "Daca mai arunci ceva , am sa te iau de pantaloni si te arunc pe geam " A doua zi , dimineata , prima ora chimie , intra proful si ma vede . Eu , stateam frumos calma , si ma uitam la tabla , indiferenta . Profu : "Gata ? Nu mai dai din aripi si te zbati de colo colo ? " Eu:"Nuu....." Profu:"Bine..de acum incolo iti spun puiul karatist " Profu , dupa ce vede ca nu suntem pusi in ordinea alfabetica in banci "Dar voi cum de stati asa ? Ati zburat asa prin clasa .. Las' ca va mut eu , electroni ce sunteti . " [Franceza] Un coleg : "Cate puncte din oficiu avem ? " Profa : "un punct" Colegu' :"Stati sa rectific . Cate 4 puncte din oficiu avem " [Mate] Vine un coleg , cu un cercel in ureche , la ora de mate , si diriga , il vede . "Ce e cu cercelul ala acolo ? Dati-l jos acum! " Colegul:"Dar doamna diriginta , cu ce va deranjeaza?" Diriga:"Nu sunt impotriva acestor chichirezuri . Dar la tine am " Colegul:"Dar...e mic " [Fizica] Profu , tinandu-ne o predica despre telefoane , dupa ce urlase la un copchil pe coridor si ii luase telefonul " Telefonul e pentru sunat , nu pe post de muzica , de joaca .. de vibrator " Profu, uitandu-se in manual , "Sa incepem...o lentila divergenta .. am dat de draci ! " Scena 5. Clasa : Domn` profesor vrem afara! Profu : Hai ba` gata lasati`m va las la fara 20.. Baaa ![]() Clasa : ![]() Taceti ? Nu va mai las afara! Aberatii geometrice :-j.. Iesiti afara! ![]() Profu : Baieti duceti`va la fetele de`a 12 ca alea va plac. O sa va ia, o sa va creasca, o sa va invete moartea caprioarei alea alea.. Andrei: Ma simt mandru Profu: De ce ai cercel in stanga? Andrei: Ca in dreapta au gay`ii . Profu: Si tu ce esti? Andrei: Normal. Profu: Aaa.. esti ala care o ia de la gay ! Profu : Fetele nu mai folositi atata telefonu ca nu tine locul la vibrator. Baietii: ![]() Profu : Baieti nu radeti luati`va colegele in baie la o treaba da fiti baieti seriosi. Baietii : ![]() Profu : Radeti voi da n`o sa vi se blegeasca si voua ? Suck`eritso ! / Sack`ar :| Clasa de suck`eri mancate`as nasu Atat..pe moment "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|