Lost in the shadows
|
19 Dec 2011, 17:16
|||
|
|||
Daduse din cap , in semn ca nu . Nu era obisnuita sa isi extinda sufletul spre celelalte trupuri , dar fiind ca era foarte complicat si dureros . De fiecare data cand se intorcea in trupul ei , simtea ca o galeata plina cu apa rece ca gheata fusese aruncat asupra ei . Se cutremurase usor , la acea senzatie , dupa ce iesise total din Jackie si era cat pe ce sa si-l trimita spre Lexie . Se oprise la timp si rasuflase usurata si se spriijinise iute de perete , ducandu-si instinctiv mana la piept . Aerul rece venea repede si ii invada plamanii infierbantati , aburi sidefii iesind din gura micuta a viperinei . Zambise incet , dupa ce isi revenise si isi ridicase privirea asupra fetelor .
"Scuza-ma Jackie , daca te-ai suparat pe mine , te inteleg . Mi se pare un lucru firesc , dat fiind ca ti-am invadat , fara voia ta , proprietatea persoana . Si Lexie , am auzit "salutul" adresat mie , dar vag , caci n-am vrut sa imi impart gandurile cu alte tale . Si apoi , Jackie .. se citea totul pe fata ta . Deci , nu prea ai motiv de suparare . Dar totul se face dupa cum doresti . Acum..cat despre plecare . Sa nu mai stam in loc ,ca pierdem vremea . Ce o fi , sa fie , si sa ne luam talpasita din acest coridor , caci devine prea tarziu si parca vad ca acea persoana ne-a scapat printre degete ." "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lost behind the shadows | Bell Evans | 4 | 1,737 |
09 Oct 2011, 18:35 Last Post: Bell Evans |
|
~Lost. | Rachelle Hathaway | 17 | 3,761 |
14 Apr 2011, 22:26 Last Post: Rachelle Hathaway |
|