|
19 Dec 2011, 20:05
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- '' Nu am vrut sa se intample pentru ca vreau doar eu. Am crezut ca tu iti doresti asta,asa ca m-am lasat in voia ta. Nu se va mai intampla,te asigur. Ai tot dreptul sa ma certi sau sa ma uiti,dar primeste-mi sincerele pareri de rau,domnisoara.'' Cu siguranta ca ea nu isi dorise asa ceva. Unde naiba ii fusese mintea? Impulsul,inaintea ratiunii,din nou? Nu,nu mai putea permite. Dorintele carnale erau un lucru atat de banal,de primitiv. El nu se considera primitiv,ci dimpotriva. Iar ea nu era o chanteusa de cabaret pe care o chemai la etaj si ii ridicai poalele rochiei,facandu-ti treaba. Nu mergea asa.
Fiind intr-un colt intunecat al camerei,nu se putu observa rusinea din privirea sa si nici roseata care ii cuprinse obrajii de obicei albi,bolnavicios de slabi. Imediat ce se calma,se apropie de ea,sarutandu-i buzele scurt,dar nu pentru a continua,ci in semn de pretuire si dragoste. Nu isi dorea sa o faca sa creada ca era doar o simpla atractie fizica. Pentru ca nu era. Fusese fermecat de ea din clipa in care aprinsese lumanarile in turnul de la Hogwarts,observandu-i chipul. Ochii ei erau atat de limpezi,privirea atat de inocenta. Fusese mai mult decat prost. Din punctul sau de vedere,merita sa fie aruncat in cea mai intunecata si murdara temnita a uitarii si a singuratatii. Nici o femeie nu merita asa ceva,dar mai ales ea,care reusise sa aprinda in el un foc luminos,mai fierbinte decat oricare soare ce stralucea in Univers.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|