Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The falling stars
19 Dec 2011, 23:33
" - A pai... am stat cu tine in expres cand tu erai in anul I si apoi ne-am mai intalnit prin imprejurimile scolii... Ma cheama Anaella "

Cercetasa se gandea ca Eliza era ori foarte uituca ori foarte indurerata daca nu-si mai amintea de ea, dar dupa fata ei umeda si ochii ei rosii Anny credea ca este a doua varianta.
Anaella nu stia cum sa se simta ... in afara de trista normal, jignita pentru ca fusese uitata cu atata usurinta, sau ingrijorata pentru cat de rau parea sa se simta Eliza. Sentimentele cercetasei erau atat de incurcate incat nici ea nu stia ce simte cu adevarat, oricum supararea si durerea predominau in sufletul fetei.
Cercetasa nu o invinuia pe viperina ca o uitase, oricarui suflet indurerat i se putea intampla ceva asemanator.
Anaella a decis sa treaca peste setimentele ei intunecate si sa afle ce o supara pe Eliza si sa incerce sa o ajute, atat cat ii sta in putinta.
Cercetasa deschise gura sa o intrebe pe prietena ei ce sa intamplat cu ea dar Eliza i-a luat-o inainte spunand:

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The falling stars - by Eliza G. Blest - 18 Dec 2011, 14:39
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 19 Dec 2011, 22:19
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 19 Dec 2011, 22:43
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 19 Dec 2011, 23:33
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 20 Dec 2011, 00:38
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 21 Dec 2011, 13:01
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 25 Dec 2011, 00:04
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 21 Jan 2012, 15:44