Thread Closed 
you're my reflection in the mirror
20 Dec 2011, 15:57
  • Cuvintele ei il amuzara nespus de mult,facandu-l aproape sa se clatine din cauza rasului care-i curpinse intreaga fiinta. '' Doamne,stiu! Stiu ca nu prezice viitorul. Eu il prezic.'' Era o adevarata placere sa fii un clarvazator mai ales dupa ce reuseai sa scapi de senzatia de vinovatie data de faptul ca numai tu vedeai ceea ce urma sa se intample,fara a avea neaparat voie sa intervii. Niciodata nu incercase sa intervina in ceea ce avea sa urmeze,la inceput mintindu-se singur cu privire la faptul ca era un clarvazator,apoi cu privire la autenticitatea si siguranta faptului ca viziunile erau cu adevarat potrivite. In timp insa,invatase sa nu spuna nimanui nimic din ceea ce vazuse si sa astepte ca soarta sa isi faca treaba.

'' As putea compara aceste circumstante in care ma aflu cu un labirint. Nu stiu pe unde s-o iau,insa daca voi avea cea mai mare dorinta a ta va fi ca si cum as avea planurile labirintului,ramand numai ca in urma unei analize atente sa imi dau seama pe unde sa ma duc pentru a iesi din aceasta situatie neplacuta.'' Era una din putintele dati cand vorbise atat de direct cu cineva,aproape dezvaluind tot ce avea in gand. De cele mai multe ori ramanea inchis in sine,metidand atent la ceea ce dorea sa realizeze. Pare-se deci,ca existau anumite persoane care il faceau sa accepte si exceptiile.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: you're my reflection in the mirror - by Kurt F. Malfoy - 20 Dec 2011, 15:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  "Scary.mirror" Rachelle Hathaway 26 3,959 03 Jan 2011, 22:29
Last Post: Rachelle Hathaway