Let ' s have some fun ...II
|
20 Dec 2011, 18:49
(This post was last modified: 20 Dec 2011, 18:50 by Cresseda E d'Guillaume.)
|||
|
|||
Se încruntă ușor când el nici nu ridică privirea spre ea și când ajunse în fața ușii se opri și ea în fața acestuia , aproape lovindu - se unul de altul . Afișă un zâmbet firav și inocent , ridicându - i bărbia cu două degete și îl privi în ochi .
" Îți fac semne de cinci minute " , spuse clipind des din genele - i lungi și negre , sperând ca brunetul să nu fie supărat pe ea . Aruncă o privire în Sală unde toți se uitau la ei și imediat cum șatena o privi , blonda îi aruncă o privirea ucigătoare ce o făcu pe micuță să se crispeze înfricoșată . Îl luă de mână pe Gabriel , și îl trase ușor după ea până la masa Viperinilor , unde Maddy o privea rânjind , într - un mod al naibii de mândru , căci știa cât de rea putea fi blondina când voia . " Să - ți spun un lucru scumpo " , începu Aleera dându - i drumul brunetului . Se aplecă ușor pentru a o privi pe Beatrice în ochi . " În primul rând , nu trebuie să explici tu nimănui de ce ne purtăm noi așa . În al doilea rând , toată lumea știe că am toane așa drăguțe , deci s - au obișnuit . Și în al treilea rând , Gabriel e băiatul meu , așa că ține - ți ghearele de pisică acasă , până nu - ți tai coada . Nu mi - e frică să o fac " , spuse pe un ton amenințător , păstrându - și zâmbetul rece dar dulce pe chip . Îi auzi pe cei din jur râzând amuzați , apoi se îndreptă de spate , luând un sandwich de pe o farfurie , din care mușcă . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|