Let ' s have some fun ...II
|
20 Dec 2011, 19:13
|||
|
|||
Aleera începu să râdă când o auzi pe fată . Da , era mai mică decât ea la înălțime .
" Pe pariu iubito ? Ce an ești ? Patru . Așa că ciocu mic și nu mai comenta la cine nu trebuie . Și ce dacă mă cred cea mai tare ? Dacă te oftică asta înseamnă că mă invidezi fraiero " , spuse pe un ton batjociritor și cu toate că era mai înaltă o împinse cu un deget în frunte privind - o disprețuitor . Maddy și ceilalți prieteni ai blondei se ridicară , privindu - le pe amândouă . " Și Gabriel e al meu atâta vreme cât eu spun asta , iar el nu are nimic de obiectat . Să fim serioși , crezi că s - ar uita la cineva ca tine ? Mai scazi în înîlțime , honney și apoi să vi la mine cu texte din astea de doi bani . Și crede - mă că dacă odată te mai aud sau văd că o arzi pe lângă el cu cine știe ce prostii ca asta de acum , mă jur că te tund " , mârâi Aleera și se întoarse spre Gabriel zâmbindu - i dulce . Se apropie de el , luându - l de mână , și - și împleti degetele cu ale acestuia parcă s - o provoace mai tare pe șatenă , care îi arunca priviri ucigătoare . Maddy chicotea pe înfundate , privindu - le când pe una , când pe alta . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|