.wanna be a winner
|
20 Dec 2011, 22:26
|||
|
|||
Atinse usor un stalp se sustinere. Suprafata rece si rigida nu o determina pe fata sa ia mana de pe lemnul negru. Miscarile de antrenament ale baiatului pareau a fi destul de usoare din punctul de vedere al unui spectator. Se ciufului usor inchizand ochii pentru cateva clipe apoi cand analiza din nou locul vazu ca tipul plecase.
Se intoarse spre viperin in clipa in care acesta ii pusese mana pe umar. cand a ajuns in spatele meu de nu l-am simti?! Se indreba soimita in gand. Il studie atent incercand sa retina cat mai multe detalii. Viperini.. brunet... mai inalt ca ea si ... jucator de vajthat. Medita blondina privindu-l serioasa. Buna! Ii rasounse intr-un final la salut. Avea un vag sentiment ca il cunostea de undeva. Pf.. Normal.. Poate il mai vazuse prin scoala. Nu prea cred. Continua blondina usor sceptica. Se gandi ca ideea de a veni pana la teren nu fusese tocmai cea mai stralucita. Mai bine te-ai antrena pentru... vajthat! Facu o scurta pauza inainte de a pronunta ultimul cuvant nu pentru ca nu l-ar fi stiut ci pentru ca nu agreease niciodata acel sport ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
.wanna be a winner - by Vladimir Anisim - 19 Dec 2011, 22:38
RE: .wanna be a winner - by Oswin A. Cameron - 19 Dec 2011, 23:13
RE: .wanna be a winner - by Vladimir Anisim - 20 Dec 2011, 18:15
RE: .wanna be a winner - by Oswin A. Cameron - 20 Dec 2011, 22:26
|