Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The falling stars
21 Dec 2011, 13:01
Anaella se bucura ca in sfarsit fusese recunoscuta, dar intrebarile legate de tristetea Elizei nu o lasau in niciun fel. "Oare ce a patit?" se intreba Anaella. Si-a pus de mai multe ori intrebarea aceasta si pana la urma o rosti cu voce tare :
-" Ce ai patit, Eliza? De ce esti asa trista? "
Anaella se uita la fata viperinei si observa ochii rosii, obrajii umezi, mainile inghetate de la frigul de afara. Pana la urma arata exact ca ea exceptand faptul ca Cercetasa se descurca de minune sa isi ascunda sentimentele. In afara de lacrimile pe care le sterse cu putin timp in urma si ochii, nimic nu o trada. Ei, bine, poate si zambetul nu era chiar acelasi ca de obicei dar doar cineva care ar fi cunoscut-o foarte bine pe Anny si-ar fi dat seama ca acela nu este un zambet ferici, asa cum vrea sa para. Este un zambet plin de tristete ascuns sub un zambet fericit de fatada.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The falling stars - by Eliza G. Blest - 18 Dec 2011, 14:39
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 19 Dec 2011, 22:19
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 19 Dec 2011, 22:43
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 19 Dec 2011, 23:33
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 20 Dec 2011, 00:38
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 21 Dec 2011, 13:01
RE: The falling stars - by Eliza G. Blest - 25 Dec 2011, 00:04
RE: The falling stars - by Anaella L. Hathway - 21 Jan 2012, 15:44