Balonase de sapun
|
21 Dec 2011, 17:50
|||
|
|||
SE prinse cu brațele de gâtul lui , trăgându - l mai aproape de ea , pentru a adânci sărutul . Auzi vocile și tresări speriată , prinzându - se de umerii brunetului când acesta o împinse în spatele său . Închise ochii , rugându - se să - i vină o idee și zâmbi victorioasă . Îi făcu semn brunetului să iasă din apă și după ce acesta ieși , ea sări sus , luându - și bagheta . Făcu o vrajă , amândoi uscându - se și începu să mormăie nemulțumită .
" Fă ce fac eu , și lasă - mă pe mine să vorbesc " , murmură când văzu că ușa de deschide . Se aplecă ținând o cârpă în mână , pe care o făcu să apră , începând să șteargă apa de pe jos . " Ce faceți voi doi aici ? " tună vocea bărbatului și blondina se ridică . " Curățăm ce au lăsat cei mici , domnule " , spuse Aleera privindu - l calmă în ochi . " Sunt aleera von Valerious , elevă în anul 6 . Verișorul meu m - a trezit și mi - a spus că cineva era în baie ,și când am ajuns aici , erau doar copii din anul 1 și al doilea și nu am dorit ca ei să intre în belele " , zise după câteva clipe și zâmbi dulce și prietenește , clipind . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|