Thread Closed 
Keep calm and change everything
21 Dec 2011, 18:05
  • O cuprinse pe Georgya in brate, usurata ca o gasise. Crezuse ca se intamplase ceva mult mai rau; si, bineinteles, daca asta s-ar fi petrecut, probabil ca Sefa de Casa ar fi fost trasa la raspundere pentru ca nu observase asta mai inainte. Trebuia insa sa se lamureasca de ce o vedea pe colega sa Cercetasa atat de rar in ultima vreme - nu ar fi vrut sa o mai caute prin tot Castelul si data viitoare. Prefera sa o stie in Turn, sau impreuna cu alti colegi.
    Dupa cateva secunde, se desprinse din imbratisare, privind-o cu atentie pe Georgya. Lumina diminetii se juca pe chipul colegei sale, realizand un contrast straniu cu umbra. Isi drese usor glasul, sperand sa nu para agitata. O Sefa de Casa ar fi trebuit sa se comporte cu mai mult profesionalism si sange rece. Iar lucrurile acestea ar fi trebuit sa o ingrijoreze acum ceva timp, nu dupa doua Cupe in care avusese functia asta.
    - Nu te-am vazut in Marea Sala, zise ea, incet. Nici acum, si nici seara trecuta. Am crezut ca s-a intamplat ceva rau cu tine.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Keep calm and change everything - by Desiree Rose Goth - 21 Dec 2011, 18:05