Keep calm and change everything
|
21 Dec 2011, 21:22
|||
|
|||
-S'a intamplat ceva, dar nu cu mine.... ii spuse Georgya fetei.
Cand Cercetasa o vazu pe Desiree nedumerita, incerca sa ii spuna ce se intamplase, dar cuvintele acele erau prea dureroase sa fie rostite, inima deja in agonie si oricat incerca nu putea sa scoata nici un cuvant, de oricate ori deschidea gura sa spuna cuvintele se blocau pe undeva prin gat. Stangand mai bine pumni realiza ca inca mai avea in mana scrisoarea. O scoase din buzunar o despaturi si cauta ultima pagina, pentru a nu o complica pe Des cu atatea nascociri pe care matusa sa le pusese pe hartia acea blestemata. "Acum am sa trec la subiect. Niciunul nu este bine. Vindecatori au spus ca au prea multe sanse... Nu putem face nimic decat sa asteptam, sa ne rugam si sa lasam cerurile sa decida pentru toti. Mama ta are o fractura deschisa la piciorul drept si inca una inchisa la mana stanga, o taitura foarte serioasa exact cu putin sub inima, tatal tau este la un pas de nebunie si are si el destule rani in diferite parti ale corpului, iar Alden....cu Alden e o problema mai serioasa...el are probleme uriase cu coloana vertebrala, un umar dislocat, cateva fracturi deschise si partea cea mai rea............momentan este in coma. Nu uita sa speri, daca speri in deajuns de mult orice problema are o rezolvare! Te voi tine la curent cu starea tuturor. Cu dragoste,
Dupa ce Desiree citi aceasta ultima parte a scrisorii parea tot nedumerita de ceva, asa ca Cercetasa ii explica:Matusa Magie. - Alden este prietenul meu... El a plecat impreuna cu parintii mei in Rusia pentru ai ajuta la un caz, asa isi petrece el vacantele, iubeste sa faca asta, viseaza sa devina auror. El este in anul V la Durmstrang si este singurul minor pe care comunitatea magica il lasa sa ajute aurori si daca este cazul sa si foloseasca cateva vraji daca este nevoie. Eu l'am cunoscut cand parintii mei l'au invitat intr'o vara la noi acasa pentru a vorbi de un caz.... Este cel mai bun auror dintre cei tineri cu care se poate mandri Londra, dar chiar daca este asa de priceput este foarte glumet si nici nu ai spune ca se ocupa cu asa ceva daca nu ti'ar zice'o el sau altcineva. Eu sa revenim a plecat in Rusia si acolo a intalnit criminali evadati al caror caz il angheta impreuna cu mama si tata, dupa o lupta destul de dura cu ei -- desi nu avea voie sa lupte, fiind minor, a facut'o totusi, pentru ai ajuta pe parinti mei--- toti au fost raniti, criminali aceia nu au vrut doar sa ii ucida au ales intai sa ii chinuie, la mama si la Alden au folosit vraji vechi ale Magiei Negre care sa le provoace rani vizibile, fracturi si alte leziuni, dar la tata s'au gandit ca s'ar potrivi Crucio... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|