Walk in the rain
22 Dec 2011, 12:18
OOC: nu`i nimic >Happywide< scuze si eu pentru intarziere, dar nu prea mai am timp, dar sper ca acum o sa am timp pentru ca am intrat in vacanta >Happywide<

BIC:Jennifer facu niste ochi mari auzind vorbele prietenei sale Cercetase, dar sincera sa fie nu intelesese cam nimic.Tot ce putuse sa inteleaga fu cuvintele"Romania, Rusia, dragon si rege".Dintr`o data izbucni in ras impreuna cu Georgya, deabea putand sa se preasca.Dn tot ce ii spusese era foarte haios ca intelesese decat patru cuvinte.Ridica usor din umeri, oprindu`se din ras pentru a`i raspunde la intrebare.

-Pai sincer n`am facut nimic fantastic..spuse jennifer amintitndu`si ca nici in vacanta asta nu fusese in Romania.De cand murise tatal ei nu mai fusese acolo, prefeand sa stea aici alaturi de mama si sora ei.Am stat acasa cu mama si cu sora mea, dar si cu prietenul meu.M`ai m`am plimbat, dar nu a fost nimic extraordinar..continau aceasta.

Daca se gandea mai bine nu statuse doar in casa, si mai facuse cercetari despre problema familiei sale, dar nu era nimic nou.Chiar daca era foarte periculos, in vacanta aceasta o ajuta si Alexander.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Walk in the rain - by Georgia Harris - 24 Oct 2011, 00:18
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 27 Oct 2011, 10:34
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 01 Nov 2011, 10:59
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 24 Nov 2011, 11:25
RE: Walk in the rain - by Jennifer L. Campbell - 22 Dec 2011, 12:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post