Thread Closed 
Let ' s have some fun ...II
22 Dec 2011, 16:25
Aleera începu să râdă și își lăsă ușor capul pe spate , privind tavanul . Trase aer în piept , clipind des și dintr - odată simți nevoia de a fuma o țigare . Își pipăi buzunarele robei , și își dădu seama că își lăsase pachetul în cameră .
" Da , da . Flori , fete și băieți . Mergem și noi ? Mă dor picioareleee și vreau să mă întind pe - o canapea și să lenevesc " , zise blondina și chicoti scurt , ridicându - se ușor pe vârfuri pentru a fi cât de cât la aceeași înălțime cu brunetul . Da , vezi să nu . Tot pitică era . Îl sărută ușor , privindu - l zâmbind în ochi . Îl trase apoi după ea , Maddy urmându - i și rosti parola ce îi lăsa să intre în pivniță .
" Du - te în camera mea și adu - mi telefonul și pachetul de țigări , îi spuse roșcatei înainte să intre în Camera de Zi , iar aceasta se făcu imediat nevăzută . [b]" Să mergem și noi " , adăugă privindu - și iubitul și îi zâmbi cald , trăgându - l ușor de mâbă , după ea .

Edit By Raizen

Puncte
Viperini - 200
Topic Closed !

Be your own kind of BEAUTIFUL
[Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio2_250.png][Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio4_250.png]
BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Let ' s have some fun ...II - by Cresseda E d'Guillaume - 22 Dec 2011, 16:25