Balonase de sapun
|
22 Dec 2011, 18:32
|||
|
|||
Aleera îl împinse pe brunet în spate și îl privi rece pe bătrâ .
" Finite Incantatem " , rosti tare și clar , iar vraja făcută de el dispăru , lăsând în urma ei doar niște scântei mov . " Prea puțin mă înteresează pe mine de tine și de soția ta . Nu - i treaba mea , așa că dă - mi diadema până nu mă enervez mai rău " , spuse blondina și se apropie de el rapid . " Immobulus " , zise chiar înainte ca acesta să rostească o altă vrajă și trupul lui fu imobilizat , iar bagheta îi căzu jos . " Gabriel , caută diadema . Prietenul nostru va părăsi castelul fără ea " , rosti pe un ton rece , mai mult din cauza nervilor pe care - i avea . Faptul că fusesră la un pas de moarte nu o făcea să reacționeze ca un om normal , care ar fi plâns , mulțumind cine - știe - cui că era în viață . Pe ea o făcea mai rece și distantă față de cei din jur , cel puțin pe monent . Trase aer în piept , având vârful baghetei lipit de gâtul bărbatului ce o priviea cu un amestec de furie și uimire . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|