|
|
life is a goddamn horror show
|
23 Dec 2011, 14:16
|
|
Isolde du Maurier
|
RP Posts: 737
Casa: Viperini
Galeoni: 3370
Animal: Sarpe neveninos - "Ginger"
Slujba: Profesor "Grija fata de Creaturile Magice"
|
|
- Se uita la el cu raceala. Nu ii placea sa aiba de-a face cu asemenea oameni. Pur si simplu nu intelegeau ca alte lucruri erau mai importante decat familia din care te trageai?
"Nu ma iau de nimeni. Mereu am respectat Germania, si locuitorii ei, si faptul ca sunt...o amestecatura de natiuni ma face superioara in fata tuturor. Am un sange mai puternic, mai multe culturi si calitati care-mi curg prin vene. Anglia si Franta au fost mereu unele dintre cele mai mari puteri ale lumii, si sunt foarte mandra ca sunt fiica lor. Sunt superioara oricui de aici, prin forta si puterea de care dispun, si mai ales, prin faptul ca nu fac parte dintr-un stat plin de rasisti. Credeam ca sunteti altfel, dar m-am inselat. "
Vocea ei era dura, rece, ca de gheata, si nu exprima nimic. Nu isi mai adresase niciodata astfel de cuvinte, dar mai ales altei persoane. De cand il cunoscuse pe Sasha, incepuse sa adore Germania, si isi dorise sa fi fost nemtoaica, insa acum mai bine se lipsea. Se intreba totusi cum de el nu mostenise aceasta mentalitate bolnava...
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|