life is a goddamn horror show
23 Dec 2011, 14:27 (This post was last modified: 23 Dec 2011, 14:28 by Kurt F. Malfoy.)
  • Ultimele ei cuvinte sporira senzatia de ura si scarba pe care trupul lui parea sa nu o mai poata suporta. Intregul ei monolog parea a fi usor de comparat cu un spectacol prostesc iar ea doar o fata care pleda impotriva propriei lichidari fizice. '' Nu sunt altfel,India. Doar stiu sa ma prefac bine. '' Ce rost ar mai fi avut sa incerce sa salveze ceva? Ea era o semi-pura,probabil ca fusese la Cercetasi, actuala membra a Ordinului Phoenix. Era normal sa fie unul impotriva celuilalat. Nimeni nu il putea opri sa o ucida acolo,avand in vedere ca ar fi avut ajutorul a aproximativ 600 de persoane,cel putin. Dar din cauza ultimei farame de respect pe care o mai avea fata de viata si de libertatea individuala,renunta. '' La urma urmei, nu asta am facut noi,in tot acest timp? Ne-am prefacut ca suntem altfel,cand amandoi stiam ce ne asteapta in viitor si...cine ne asteapta acasa. '' Nu putea uita ca incercase sa o convinga sa fie a lui,dar acum acest gand se transforma in motiv de rusine.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: life is a goddamn horror show - by Kurt F. Malfoy - 23 Dec 2011, 14:27