life is a goddamn horror show
23 Dec 2011, 14:56 (This post was last modified: 23 Dec 2011, 14:59 by Kurt F. Malfoy.)
  • Nu ii venea sa creada ca nu se gandise niciodata la viitor. El unul avea insomnii din cauza asta. Isi dorea sa devina Ministru, sa aibe un loc asigurat in una dintre grupari,poate chiar sa predea la Durmstrang sau la Hogwarts. Isi dorea o familie,mai ales ca avusese o viziune despre cea care ar fi putut sa ii spuna ''tata''. Nu isi dorea nimic mai putin,dar spera sa realizeze cel putin aceste lucruri care ii ofereau nopti albe. '' Tu esti din Ordin si vei ramane o persoana pozitiva,din toate punctele de vedere. Eu ma aflu la polul opus. Nu imi doresc asta,dar asa am fost crescut. Fac totul pentru a ma ridica la nivelul asteptarilor,desi...uneori nu e ceea ce imi convine.'' Brusc,i se paru ca tensiunea dintre ei disparu si ca venise ora destainuirilor. Nu stia daca si ea simti acest lucru - sperand in sinea lui ca raspunsul sa fie nu - dar era sigur ca exagerasera amandoi,oarecum.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: life is a goddamn horror show - by Kurt F. Malfoy - 23 Dec 2011, 14:56