'Nu, nu am nicio ruda, dar nici nu este nevoie. Stii, eu nu mai sunt eleva. Pot pleca cand doresc' spuse ea incepand sa inspire din ce in ce mai repede. Stia ca avea sa se hiperventileze daca continua sa respire in acelasi ritm, dar situatia in sine i se parea prea ciudata si nu vroia nimic altceva decat sa paraseasca mai repede camera.
'Dar nu vreau sa plec. Nu pot. Sunt atat de multi aici care se vor intreba ce s-a intamplat cu mine' se auzi din nou glasul sau sfarsit. Gandul ii zburase automat la John si la faptul ca nu-l putea lasa la Hogwarts de unul singur. Presupunea ca devoratorii aveau sa vina dupa el mai devreme sau mai tarziu, dar mereu se gandise ca va fi in preajma pentru a-l apara. Nu era sigura ca se descurca de unul singur.
'In plus, nu stiu daca asta chiar imi doresc. Nu pot renunta la devoratori. Sunt sigura familie care mi-a mai ramas. Sunt tot ce stiu' zise ea indepartandu-se de freastra si de vrajitor si simtind ca nu mai dura mult si avea s-o ia la fuga.
Ii era teama. Reflexia sa in oglinda era infricosatoare, dar ceea ce o speria cu adevarat fusese reactia barbatului. Nu intelegea de ce isi dorea atat de tare s-o ajute. Nici macar n-o cunostea.
my momma { raised } me a prophet
|