|
life is a goddamn horror show
|
23 Dec 2011, 16:18
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii spusese deja cu ce se ocupa,dar ea probabil uitase. Normal,cine era el ca sa ramana in mintea cuiva? Ei bine... '' Sunt doar un tradator. Sunt un om care traieste cu ceea ce a fost gandva fratele geaman. El s-a transformat,cred,in cea de a doua personalitate a mea,dupa deces. Carsten a ramas un Intunecat,un rasist,un obsedat sexual pe cand Klaus lupta in numele Ordinului,a egalitatii si a sentimentelor pure. Ma seaca si nu vreau decat sa il vad ...'' Nu putea continua,ar fi spus totul,ar fi spus prea multe si ar fi riscat propria viata. Nu se putea increde in nimeni,mai ales acum,mai ales cand era absolut nevoie sa ramana singur,sa ramana inchis in sine pentru a duce diverse secrete in mormant. Secrete care ii umbreau uneori,ratiunea. '' ...mort. Asa cum l-am lasat acum 10 luni,in aceeasi zapada care acopera acum strazile.'' Nu suportase niciodata ca Susanne facuse acea alegere si ca fugise. Nu suportase nici ca ramase singur asa ca singura optiune fusese sa innebuneasca,sa se divida in doua parti. Nu stia cine era sau ce era el defapt,dar se ura pe sine mai mult decat orice altceva.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: life is a goddamn horror show - by Kurt F. Malfoy - 23 Dec 2011, 16:18
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|