Part I Some eyes in the dark and ..
|
23 Dec 2011, 17:58
|||
|
|||
Gabriel! Ce naiba e in capul tau? Aperi o fata? Pe Aleera am inteles-o. E una de a noastra dar ea? Tipa furios Robert la baiat. Ochii mijiti ai Devoratorului aruncau fulgere spre cel din fata lui dar viperinul la randul sau ii raspunse la fel de furibund. Eu sunt de vina? Eu? Tu esti cel care s-a trezit sa vorbeaasca despre cub si toate celelalte. A auzit si a devenit curioasa. Ce vrei sa fac? Simtea cum fiecare nerv din copr ii era incordat si un impuls ciudat il determina sa rupa, sa sparga sau chiar sa ... omoare. Orice. Esti un Devorator la urma urmei. continua Robert ceva mai incet. Fa tot ce poti si gasaste cubul. Avem nevoie de el in seara asta pana la miezul noptii. Daca e nevoie foloseste-te de roscata pentru al avea dar fara sa ii spui nimic. Cu cat stie mai putin cu atat mai bine.! Incepu sa se calmeze amandoi. Nu ma mai urmari! Ii spuse scurt brunetul si pleca dupa Agnes.
In tre timp, in capatul in care se afla Agnes, in intuneric se misca ceva abia vizibil. Un contur alb, cetos, incepu sa prinda forma dar incet, incet de tot. Doi ochi negri, sadici si insetati se sange se deschisera brusc. Intr-un final, prinsera forma a ceva ce nu putea fi devinit. Dintii ascutiti, piele cu solzi si o coada lunga dar trupul ii era la fel de translucid ca al unei fantome. Intra in perete pentru a nu fi vazut de soimita nu inainte sa sopteasca Sange in reptomita. I believe whatever doesn’t kill you,
simply makes you…stranger. ![]() ![]() Antonella's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
the most difficult part of the story | Kurt F. Malfoy | 12 | 3,230 |
30 Jun 2012, 12:53 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
Alone in dark ... | Effy K. Dietrich | 37 | 5,787 |
14 Apr 2011, 09:46 Last Post: Ema Snow |