- '' Pai pentru inceput...'' O prinse de brat si o saruta apasat. Nu avea de gand sa renunte la ceea ce asteptase de aproape doua saptamani. Ar fi fost de prisos sa ii spuna cat de mult tinea la ea si ca fiecare gest al ei il ranea sau ii producea fiori. Ar fi fost jalnic daca i-ar fi strigat ca il ranea atunci cand se juca cu el si ca nu era deloc bine ceea ce facea. Carsten era genul de om care putea dezvolta adevarate obsesii. Ar fi ucis de dragul ei,ar fi aruncat Pamantul de pe orbita si probabil ca si-ar fi luat si viata pentru a o face fericita. Uneori se intreba daca ei ii trecuse vreodata prin minte cat de mult o iubea sau cat de fericit era doar atunci cand ii intalnea privirea. Probabil ca nu. Probabil ca pentru aceasta femeie,el nu reprezenta decat un alt barbat,un alt sclav.
'' Dar sa lasam lucrurile acestea,deocamdata. Te-am chemat fiindca am nevoie de tine,la modul propriu. Trebuie sa intru in Hogwarts,cat mai repede. Dar am nevoie de un anumit obiect. Crezi ca m-ai putea ajuta?'' Era putin cam indraznet,dar nu imposibil. Trebuia doar sa o convinga sa fure ceea ce trebuia. Vroia sa aibe Hogwarts-ul la degetul mic,sa ii bage pe toti in sperieti,macar pana ce anumite persoane aveau sa il ajute sa realizeze alte planuri,mai importante.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|