|
25 Dec 2011, 22:38
|
|
Victor A. Olivier
|
RP Posts: 323
Casa: Adult
Galeoni: 820
Animal: Sarpe veninos - "Xlandre"
|
|
- Victor o privi amuzat, zambind bland. Fata incerca sa se dea pe langa el, sau ce?
"Katherine, tocmai asta e. Eu vreau sa fac ceva ce nu s-a mai facut, ceva interzis prin toate legile umane si naturale. Ceea ce spui tu este oarecum corect, insa trebuie sa te contrazic. Trebuie sa crezi ca totul este posibil, si sa iti dai toata silinta sa reusesti. Iar eu asta am de gand. Vreau sa aflu cum functioneaza inima, pentru a reusi sa creez una artificiala, care sa poata tine in viata o creatura inumana, care sa traiasca, sa gandeasca si sa se comporte ca un om. Am foarte multa munca de depus, dar sunt inca la inceputul vietii, si pana la moarte, te asigur ca o sa mai auzi de mine."
Iar vorbise prea mult, si nici macar nu o lamurise pe fata, sau macar sa-i spuna cum anume avea el de gand sa-si indeplineasca planul.
"Insa, nu-ti pot dezvalui nimic din ceea ce am descoperit pana acum, pentru ca nu e prea bine sa-mi dezvalui secretele. Si in orice caz, nu am zis ca nu pot readuce la viata celulele moarte, ca un fel de regenerare. "
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.
India's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|