Luna de la miezul noptii
26 Dec 2011, 00:02
Alerga , sigura pe sine si incantata la culme de adierea de vant rece a toamnei ce trecea prin blana ei argintie . Se simtea atat de bine si atat de libera , incat nu mai voia sa se mai termine niciodata . Poarta mare , cu gratii groase si cu forme arcuite , asemenea , intr-o parte si in alta .Alergase pana in fata acesteia , oprindu-se brusc , punand frana cu labele din spate . Atinsese incet fierul negru si isi indepartase nasucul , indreptandu-si privirea spre Eliza . Era in urma ei , alaturi de sora acesteia , geamana ,care nu stia deloc cum sa alerge . Rasese usor , pufnind si se pusese in sezut , ridicandu-si o labuta si o spala de zor fara sa scoata vreun sunet sau sa le bage in seama pe fete . Se plictisea la culme si astepta ca Liz sa vina cu o idee buna la cum sa iasa de pe teritoriul scolii . Chiar daca eu am o idee foarte buna , dar , din nefericire , nu putem sa ducem planul meu pana la capat caci draga ta sora nu va fi capabila . Si iti dai seama ca tu vei avea grija de antrenarea ei , precum am facut si eu cu tine , demult . Si nu ma contrazice . Stiu bine ce spun .

Devenise tot mai obisnuita cu transmiterea gandurilor in forma lor de feline , caci , numai astfel puteai sa isi comunice uneia alteia , fara ca cineva sa le auda , si cei care nu stiu mare lucru despre Animagi , o sa le ia drept niste feline salbatice cu care nu era deloc bine sa te pui . Mieunase vag , ca un murmur , innabusit de vantul aprig si se asezase pe labutele din fata , privind-o inca stupefiata pe Aylee . Dadea din coada , curioasa , stanga dreapta , fara oprire . Mai lipseste sa fugareasca un fluture , atunci ar fi frumos . Trebuie sa prind acel moment . Dar nu stiu cat voi rezista .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 18:42
RE: Luna de la miezul noptii - by Claire Afere - 26 Dec 2011, 00:02