Luna de la miezul noptii
|
26 Dec 2011, 01:00
|||
|
|||
Rasuflase usurata cand scapase de acel profesor , desi nu prea ii convenea ceea ce ii facuse , dar , era incantata caci , nu il avea deloc la suflet . Privise in urma ei , vazand cum corpul acestuia cadea inert la podea cu tot cu baietasul pe care il tinea in brate . Scosese un chicot marunt si o ajunsese din urma pe Claire , ascultand atenta in cautarea unor personaje nocturne , de care urmau sa dea in drumul lor . Dar , spre bucuria viperinei , niciunul nu se ivise . Maraind cu furie la creaturile magice de care dadeau des , isi indreptase pasii spre poarta , oprindu-se imediat dupa Claire , aproape dand cu botul in coada ei . Ridicase capul , pufnind si se asezase cum se cuvine , precum felinele antice ,din Egipt . Chicotise usor si o privea indelung pe sora ei , ce parea sa se distreze la culme . Era mandra de ea , ca se simtea bine si ca ii facea placere sa se comporte astfel si cu atat mai mult ca era curioasa , dar era si trista , caci , Aylee , nu stia ce urma dupa toata aceasta tranformare . Nu stia cate greutati va avea in viitor . Dar le va afla , sper . Oftase prelung si cazuse pe ganduri , uitandu-se intens la poarta , ca si cum , numai cu o privire , putea sa o miste .
Vrei idei ? Si da , stiu la ce te referi , dar asa cum ai spus , nu avem nicio sansa sa o luam si pe Aylee pe sus . Deci pica aceasta varianta . Tot ceea ce am eu in minte este sa deschidem poarta , desi va fi cam greu . Mai tii minte ce ni s-a spus acum mult timp in urma , in jur de un an ? De catre parintii tai ? Sau intelepti , ce o fi . Nu mai tin minte . Ca , noi avem o putere ascunsa in noi si , daca o unim , va fi foarte puternica . Deci , numai astfel putem sa plecam de aici . Asa .. si inca un lucru , noi avem mintile unite sa stii . Si .. aud tot ceea ce gandesti , si simturi , si in fine , tot . Nu te poti ascunde de mine si nici eu de tine . Apropo , dupa treaba asta , facem conexiunea si cu Aylee da ? Stia prea bine ca nu va fi de acord , si cu atat mai mult ca cu greu se abtinea sa nu ii dea o replica usturatoare , dar era mandra de felina argintie , ca se abtinuse . Obtinand acordul ei , isi unisera puterile si .. poarta se deschisese cu un simplu clinchet . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|