Thread Closed 
let it snow with screams
26 Dec 2011, 12:20
  • 'Multumesc, dar frumusetea nu este un lucru de care sa-mi pese. Mi se parea ca oamenii care cred in frumusete sunt superficiali pentru ca fiecare lucru care ne inconjoara este frumos daca te uiti atent' sopti ea melancolica si isi lua mana usor de pe umarul baiatului.
    Atingerea lui era placuta, dar simtea ca se apropiase prea tare de el si ca aveau nevoie amandoi de putin spatiu. Nu-i placea sa acapareze pe cineva pana la axfisiere.

Lua cu grija foaia alba pe care i-o intinse Victor si se uita admirativ la chipul reprodus pe ea. I se parea ca fata din desen era mult mai frumoasa si incantatoare decat ea. Ar fi vrut sa-i zica vrajitorului ca gresise desenul, dar inima n-o lasa sa-l demoralizeze pentru ca asta simtea ca ar face.
    'Imi place' spuse viperina si il puse la loc pe masa. 'Esti foarte talentat. Rar intalnesc persoane care chiar se pricep la grafica. Majoritatea se nasc cu acest talent, dar nu practica destul ca sa nu-l piarda. Este trist' ofta si il privi in ochi pentru a arata ca este complet sincera.

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: let it snow with screams - by Astrid Eir Osmund - 26 Dec 2011, 12:20