|
Be careful, darling, this is my world
|
26 Dec 2011, 13:31
(This post was last modified: 26 Dec 2011, 13:33 by Lexie Stryder.)
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- "Viperini," spuse Lexie, relaxata. " Si nu iti face probleme, am intalnit si oameni cu prejudecati, si rasisti si nu am avut nicio problema cu asta. Este vorba de credintele fiecaruia si eu una nu ma bag la capitoul asta."
Spera ca fusese destul de clara. Chiar nu avea probleme cu viperinii care voiau numai sange pur in preajma lor, sau cu cei care nu se imprieteneau decat cu cei din casa lor.
La urma urmei, asa fusese si ea crescuta pana la 5 ani.
Lexie mai lua un fum, scuturandu-si tigara de scrum si aruncand-o pe jos. O calca cu varful cizmei.
Viperina se uita putin in jur. In dreapta lor era un magazin cu o batranica care nu parea foarte simpatica, iar in stanga unul inchis, unde vitrinele erau acoperite cu niste draperii roase de molii.
"Um, cum de ai venit tocmai aici pentru tigari? Cred ca gaseai si mai aproape de castel," spuse fata, dandu-si seama ca ceea ce spuse Alice nu era o minciuna foarte buna, si devenind suspicioasa.
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: Be careful, darling, this is my world - by Lexie Stryder - 26 Dec 2011, 13:31
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|