Thread Closed 
let it snow with screams
26 Dec 2011, 15:20
  • O asculta in liniste, dandu-si seama ca era total pe dinafara la chestia cu sangele. Nu-i pasa de astfel de lucruri marunte si lipsite de importanta. Se uita la ea zambind, si ii raspunse cu o voce calda si inceata.
    "Eu sunt un Vindecator, draga mea Astrid. In afara faptului ca mai dau pe la Hogwarts din cand in cand pentru ranile mai grave ale elevilor inconstienti, altceva in afara de faptul ca lucrez la proiectul cu ramasitele oamenilor trecuti in nefiinta, pot spune ca nu fac decat sa pierd vremea. Totusi, cum de ai stiut ca am sange pur?"
    Nu isi amintea sa-i fi pomenit de asta, si chiar daca o facuse, inseamna ca era un aiurit.
    "Probabil ca ti se pare ciudat sa fiu un Vindecator, din moment ce nu am terminat scoala. Insa acei ani pierduti in studii au convins Ministerul ca sunt vrednic de a sluji vrajitorilor. Si, in plus, am descoperit tot felul de lucruri interesante. Probabil ca voi obtine un post la Sf. Mungo, cat de curand."

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: let it snow with screams - by Victor A. Olivier - 26 Dec 2011, 15:20