|
26 Dec 2011, 15:59
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
'Nu am stiut, am presupus. Se vede ca nu esti un sange-mal. Tu...tu te integrezi, nu ca mine' ii explica pe un ton cald avand grija ce spunea. Stia ca doar ajutandu-se de cuvinte ar fi putut rani pe cineva. 'In plus, un vrajitor ce provine dintr-o familie de incuiati nu s-ar fi acomodat atat de repede in aceasta lume ca sa poata renunta la scoala in anul V. Eu nici acum nu stiu daca as rezista in aceasta realitate paralela daca n-as merge la scoala. Nu cred ca voi putea, pana la urma, sa raman aici dupa absolvire' zise pe nerasuflate amintundu-si de cuvintele mamei sale. Ea isi dorea ca dupa absolvire, Nymeria, dupa cum o numea ea, sa se intoarca in lumea incuiatilor si sa-si continue viata ce-i fusese stabilita la nastere.
Isi dadu usor parul pe spate eliberandu-si umeri si isi aranja in treacat rochia albastra pe care-o purta. Stia ca nu era potrivita pentru lumea vrajitorilor si ca mai degraba s-ar fi casatorit cu un nobil bogat decat sa salveze vieti folosindu-se de potiuni si incantatii. Nu era potrivita pentru munca de jos.
'Poate intr-o zi o sa lucram impreuna' spuse fata suranzand si incercand sa-si ascunda toata speranta pe care o pusese in acele cuvinte simple.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|