|
26 Dec 2011, 16:10
|
|
Victor A. Olivier
|
RP Posts: 323
Casa: Adult
Galeoni: 820
Animal: Sarpe veninos - "Xlandre"
|
|
- O privi peste masura de uimit. Nu i se parea ca se integra deloc. Era un fel de renegat, respins de toata lumea, care il privea cu superioritate, si niciodata nu se simtise in regula in lume.
"Te inseli. Nu sunt primit in societate, decat foarte greu. Tatal meu e la Azkaban pentru ca a omorat-o pe mama mea, si nici macar nu sunt englez. La inceput, lumea ma simpatiza pentru munca pe care o depuneam la Hogwarts, insa, renuntand, mi-am compromis viata, ca sa zic asa. Peste tot unde merg nu sunt privit decat ca pe un ciudat. Insa nu ma intereseaza, sa creada ce vor."
Tusi incet, si mai lua o sorbitura din ceasca cu ceai. Lichidul era cam rece, insa era bun si asa.
"Astrid, mi-ar placea sa te vad facand bine oamenilor, insa alaturi de mine nu ai reusi. Probabil ai ramane fara vreun organ vital, daca te-as vedea ranita." spuse el, razand. Nu isi dadea seama de ce spusese asta, insa obsesiile lui pentru munca pe care o depunea l-ar fi facut sa nu mai gandeasca, iar orice persoana in jurul lui ar fi fost in pericol.
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.
India's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|