Thread Closed 
Nothing sweet about me
26 Dec 2011, 16:12
Poate ca asa va fi, nu prea stia cum va actiona asupra altor persoane, dar pe ea nu o deranja de loc metoda lui de consolare, era chiar foarte eficienta. Nu prea intelegea ce era in capul lui, dar se pare ca nu avea sa renunte la meseria lui. Ii placeau asemenea timp de oameni. Ea singura era statornica si hotarita sa merga pe drumulpe care l-a ales uitindu-se in urma doar pentru asi vedea greselile si sa nu le mai repete.

Afara gerul isi incetase jocul pentru scurt timp, ar fi stat mai mult, dar cerul incepea sa se intunece si nu-i placea sa merga singura pina la castel. Nu vroia sa fie iarasi atacata de cine stie ce fiara. Da nu o sa te inteleg nici o data esti un geniu malefic imposibil de inteles si de citit. Zimbi copilareste si se ridica. As fi vrut sa stau ami mult, dar nu-mi place sa merg pe intuneric sper scoala. La revedere si cind gasesti o modaliate de a rapara cele mai mici oase ale organismului uman, imi dai de stire ok? Mi-a parut bine sa te cunosc.

Si se inderepta spre iesire. Acolo dupa usa d elemn avea sa o astepte gerul si lacrimile de zapada.

OOC: Cred ca este gata..vezi ce mai adaugi tu

[Image: tumblrm4sit5hr9h1qfe06v.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Nothing sweet about me - by Jimmy B. Tenevi - 24 Dec 2011, 23:00
RE: Nothing sweet about me - by Jimmy B. Tenevi - 26 Dec 2011, 16:12