We have to fix this mess
26 Dec 2011, 16:20
Fulgii mici de zapada cadeau alene pe fata rece a viperinei , devenind apa la atingerea pielii si curgeau , in jos , spre gat . Era asa de placut , sa ii simta pe chipul ei si transformarea lor , incat , dorea sa ramana asa pe veci , sa nu se mai termina niciodata . Dar o lovitura puternica , de nicaieri , o facuse sa se clatine , aproape sa cada la pamant daca nu se prindea de marginea fantanii . Dusese o mana spre fata , simtind ca e umeda si ca o ustura fiecare atingere a materialului fin al manusii ei si privise in jur furioasa . Nu mai era nimeni , insa , auzise clar bataile de inima ale unei persoane . Si inca se mai aflau , dar le ignorase . Isi indreptase pasii minusculi spre intrarea in scoala , infofolindu-se in pelerina si tinea strans intr-o mana bagheta , pregatita de orice. Dar mai mult as prefera coltii , dar , din nefericire pentru mine , nu e un animal , desi ar trebui sa il consider astfel pentru ce mi-a facut . Oricum , stiu cine e , si am sa ii intorc eu moneda . Urcase scarile incet , privind absenta peretii goi ai coridorului , apoi facuse brusc o cotitura , arcuindu-si trupul inspre stanga .

Nu avea idee pe unde mergea si nici unde se indreptau pasii ei . Se lasase dusa de acestia , ea fiind tot mai visatoare pe trecerea timpului , privind absent peisajul dincolo de ferestrele mari . Era iarna , si nu ii facea deloc placere . Frig , umezeala , tipete si urlete si ... din nou frig ! Nu il suporta deloc si in acea seara va fi luna plina deci , ce va face ea , nu stia deloc ! Trebuie sa se adaposteasca undeva , dar unde ? Peste tot erau fiinte umane , cu exceptia padurii dar , era afara si tot nu ii convenea . Pana la urma , trebuia sa dea de Claire , caci , numai ea avea idei bune pentru astfel de cazuri . Se oprise in fata unei usi larg deschise dinspre care venea un miros imbietor , de carti invechite . Mirosul preferat al Elizei . Zambise incantata si pasise pragul , aruncandu-i o privire trecatoare bibliotecarei , salutand-o scurt . Carti , deci, si ce sa iau ? Am chef de ceva..sinistru . Si stiu unde voi gasi acest tip de volume. Mersese incet , trecand de niste sectoare goale , fara sa fie surprinsa ca biblioteca era nepopulata de lume si deschisese o portita de fier .

Trecea printre rafturi , citind nepasatoare titlurile de pe cotorul cartilor , cautand ceva interesant , ce sa o intereseze . Dar , tot ce avea in cap era numai despre intunecime , tristete si ucidere . Ca intotdeauna , numai cu asa ceva isi ocupa mintea , cand nu avea ce face. Sper sa gasesc ceva pe aici .. , gandise viperina , privind atenta si murmura titlurile stranii ale cartilor . Intr-un final , zarise un volum mare , gros , intitulat Cele 1705 etape in a te sinucide . Zambise amuzata , amintindu-si de dorinta unei bune prietene , Daphne , ce incerca sa isi ia viata dar niciodata nu reusise , si cum ii spunea de atatea ori ca o va face , dar dupa ce termina o anumita treaba . Era asa de frumos , sa isi aduca aminte de ea si incepea sa ii duca dorul . Oftase trist si trasese de cotor , luand-o in maini , cautand apoi in jur dupa o masa libera . Insa , uitase ca peste tot era liniste si ca numai ea facea atata zgomot . Prin urmare , cineva ii atrasese atentia printr-o intrebare cam stupida , dar folosita adesea de atata lume . Se indreptase spre locul de unde venea vocea , observand ca era o fata ce .. nu o cunostea deloc .
"Pff..mai degraba tu cine esti ? "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
We have to fix this mess - by Ivy Thibault - 26 Dec 2011, 15:23
RE: We have to fix this mess - by Eliza G. Blest - 26 Dec 2011, 16:20