agony or ecstasy
|
26 Dec 2011, 19:20
(This post was last modified: 26 Dec 2011, 22:07 by Raven A. Harris.)
|||
|
|||
Pufni scurt usor ironic devenind la loc serios insa expresia lui arata in mod evident o plictiseala ascunsa.Iar ei bine, legat de machiaj, ar fii avut probabil nevoie de putina joaca mai mult penru a se trezi decat pentru altceva si sincer, nu l-ar fii deranjat sa ii dea putin fard à la perete.Ii venea sa rada la acest gand insa ramase impasibil.
Ah..dar esti mult prea dragut..accept doar daca imi permiti sa iti dau cu putina eau de toilet inainte!zise el fara nici o grija tremurand insa de placerea de a se lupta in sfarsit cu cineva, dupa o groaza de timp in care doar statuse si se uitase la altii cum se faceau de ras in fata tuturor. Si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare..cu ce ocazie pe aici?Nu te cred atat de bun prieten cu Myrtle incat sa vii sa ii ceri sfaturi..si te-as ruga sa fii sincer..nu vreau sa stiu ca ai vreun pacat cu tine in viata viitoare daca ne suparam..zise el fixandu-si ochii verzi asupra tipului, care era al naibii de cunoscut...si brusc ura pasiunea lui pentru lecturarea zilnica a Profetului. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|